X

Raíllo i Russo, baixes per a San Mamés

Valjent i Sedlar seran la parella de centrals del Mallorca davant l'Athletic. L'entrenador Luis García Plaza ha anunciat que, de moment, Manolo Reina seguirà sent el porter titular

10/09/2021

Raíllo i Russo, baixes per a San Mamés

“El més normal és perdre a un camp com San Mamés”. són paraules de Luis García. L’entrenador del Mallorca, però, ho té claríssim: vol tornar a casa amb els tres punts. Cap a Bilbao viatja tothom, excepte Raíllo i Russo. Els dos estan lesionats. La parella de centrals a La Catedral serà la formada per Valjent i Sedlar.

Contra l’Athletic hi seran, almanco a la convocatòria, els dos darrers fitxatges mallorquinistes: Kang In Lee i Matthew Hoppe. La inclusió de l’estatunidenc encara estava pendent de temes burocràtics que finalment s’han resolt avui matí. Sobre si seran o no titulars, Luis García no dona pistes.

Qui de moment no debuta és el porter Dominik Greif. Manolo Reina ha aprofitat la seva oportunitat. L’eslovac va passar bona part de la pretemporada lesionat i l’andalús ha estat qui ha començat la lliga com a titular. Luis García ha anunciat que, de moment, seguirà sent així, encara que preveu que al llarg de la temporada arribarà el moment per a Greif.

Sobre la situació d’Sturridge, Luis García Plaza ha desvelat que l’internacional anglès està negociant amb el club la seva continuïtat a la plantilla mallorquinista. Però el tècnic ho ha deixat clar: Sturridge no té fitxa i no podrà disputar cap partit oficial, com a mínim, fins al mes de gener.

10/09/2021

Comentaris:

(*) Camps obligatoris