X

Alaior es qüestiona la seva continuïtat al Consorci que sanciona les obres il·legals en el rústic de l’illa

Es Migjorn ja fa 14 mesos que negocia la seva sortida de l'ens

16/09/2021

Alaior es qüestiona la seva continuïtat al Consorci que sanciona les obres il·legals en el rústic de l’illa

Els dos municipis de Menorca governats pel Partit Popular qüestionen la seva continuïtat al Consorci que sanciona les obres il·legals en el rústic de l’illa. Es Migjorn ja fa 14 mesos que negocia la seva sortida de l’ens i Alaior es planteja ara seguir el mateix camí. L’ordre d’enderrocament d’una casa habitada a la zona inundable des Plans és el darrer motiu de controvèrsia.

Ja ha passat més d’un any des que Es Migjorn Gran decidí abandonar el consorci que gestiona la disciplina urbanística en el sòl rústic de Menorca, PERÒ la seva sortida encara no s’ha fet efectiva. El consistori vol recuperar les seves competències i gestionar -diu- de manera més eficaç el servei, però no accepta les condicions plantejades per l’ens, que pretén seguir assumint els expedients ja oberts, com l’ordre d’enderrocament per obres il·legals a casa de la batlessa.

No és l’únic municipi que té discrepàncies amb el Consorci. El regidor d’urbanisme d’Alaior ha decidit, aquest matí, abandonar la reunió de l’entitat insular. El motiu, no atendre la família que demana una llar alternativa a la casa que ha d’enderrocar as Plans per trobar-se en una zona inundable.

A la reunió d’aquest dijous, tots els municipis -menys Es Migjorn- han ratificat la seva continuïtat al Consorci.

16/09/2021

Comentaris:

(*) Camps obligatoris