X

17 detinguts en una operació policial contra la prostitució de menors a Palma

La primera fase d'aquesta operació es va dur a terme al mes d'agost amb la detenció de tres menors, que s'encarregarien de captar altres menors

16/09/2021

17 detinguts en una operació policial contra la prostitució de menors a Palma

Un total de 17 persones han estat detingudes a Palma com a presumptes autores d’un delicte de corrupció de menors comès entre 2018 i 2019, segons ha indicat aquest dijous la Prefectura Superior de la Policia Nacional. Fins a aquest dijous, els agents han localitzat a 13 víctimes en aquest cas.

La investigació policial s’ha dut a terme en dues fases, la primera de les quals va acabar amb la detenció de tres dones, totes elles menors d’edat, l’agost passat, com a presumptes autores d’un delicte de corrupció de menors, ja que captaven a altres menors perquè exercissin la prostitució.

La segona fase va concloure aquest dimecres, quan van ser detingudes altres 14 persones, deu homes i quatre dones, d’edats compreses entre 21 i 65 anys, que en la seva majoria eren els qui contactaven amb menors per a mantenir relacions sexuals a canvi del pagament de doblers, a través de pàgines web de contacte per a adults.

També, i segons ha precisat la Policia Nacional en una nota, s’ha pres declaració com investigats a altres sis homes, com a presumptes autors d’un delicte de corrupció de menors.

La Policia Nacional ha apuntat que la investigació continua oberta i que no es descarten noves detencions relacionades amb aquest cas de corrupció de menors.

16/09/2021

Comentaris:

(*) Camps obligatoris