X

Lots de 150 euros per comprar productes de quilòmetre zero

Una eina més per intentar compensar la davallada de vendes provocada per la pandèmia, de productes com l'oli o el vi amb denominació d'origen

17/09/2021

Lots de 150 euros per comprar productes de quilòmetre zero

El Consell de Mallorca i les Cooperatives Agroalimentàries de les Illes han decidit prorrogar fins el nadal la campanya “Amb el Producte de Mallorca”. La iniciativa té com a objectiu fomentar les vendes de productes de quilòmetre zero. Així, a canvi d’una compra mínima de 200 euros en un dels establiments adherits, els compradors obtenen un lot de 150 euros.

La iniciativa havia de durar fins a l’octubre, però finalment s’allargarà fins el nadal. Segons el Conseller de Cooperació Local del Consell de Mallorca, Jaume Alzamora, l’objectiu és donar més marge als compradors interessats perquè puguin acumular les compres durant més temps per arribar als 200 euros necessaris per a l’obtenció del lot.

Els bons es poden sol·licitar per internet a la pàgina www.ajutsmallorca.com. La iniciativa ha posat en circulació més de 4.700 lots, dels quals ja se’n han sol·licitat un 70 per cent. Una eina més per intentar compensar la davallada de vendes provocada per la pandèmia, de productes com l’oli o el vi amb denominació d’origen.

17/09/2021

Comentaris:

(*) Camps obligatoris