X

MÉS per Mallorca demana contundència al Parlament contra l’ampliació de l’aeroport de Palma

La formació demana que el nou DAURA se sotmeti a avaluació ambiental estratègica 

17/09/2021

MÉS per Mallorca demana contundència al Parlament contra l’ampliació de l’aeroport de Palma

El diputat de MÉS per Mallorca, Josep Ferrà (Europapress)

El portaveu adjunt de MÉS per Mallorca en el Parlament, Josep Ferrà, ha registrat aquest divendres una Proposició No de Llei (PNL) que busca un nou pronunciament del Parlament en contra de l’ampliació de l’aeroport de Son Sant Joan i de qualsevol actuació encaminada a un increment de la capacitat actual. MÉS ha explicat que la iniciativa reclama que els recursos econòmics no es destinin a ampliar sinó a millorar els aeroports ja existents, i sempre comptant amb el consens institucional.

De fet, la iniciativa demana que davant la imminent aprovació del nou DAURA, que ha de comptar amb l’acord de les institucions de les Illes, s’acceptin les al·legacions al mateix formulades pel Govern i s’informi les institucions sobre aquest tema abans de l’aprovació definitiva. De la mateixa manera, sol·licita que el nou DAURA se sotmeti a avaluació ambiental estratègica.

Ferrà ha presentat la iniciativa després que el Govern hagi suspès els projectes d’ampliació previstos per a l’aeroport del Prat per la falta de consens entre l’Executiu i la Generalitat.

A més, Ferrà ha aprofitat la presentació de la iniciativa per convidar la ciutadania a participar a la concentració en contra de l’ampliació prevista per a aquest mateix diumenge.


Deserta una licitació d’Aena necessària per ampliar la terminal de l’Aeroport de Palma

17/09/2021

Comentaris:

(*) Camps obligatoris