X

Els cinemes es recuperen després del trasbals de la pandèmia

Els cinemes Augusta i Rívoli de Palma han obert amb una gran resposta per part del públic i la majoria de les sales d'Eivissa i de Menorca ja programen amb normalitat

18/09/2021

Els cinemes es recuperen després del trasbals de la pandèmia

Cua de gent per comprar tiquets a les sales dels Cinemes Augusta de Palma, que han reobert aquesta setmana.

Dos clàssics de l’escena cultural i social palmesana ja tornen a estar en plena forma: els cinemes Augusta i Rívoli. Després de gairebé any i mig d’aturada per mor de la pandèmia, la història i les històries, dels llocs i de les pel·lícules, tornen a rodar.

Un senyor compra una entrada, i el cinema Augusta es torna a posar en marxa. Una sala amb història, que passà de ser un indret terrorífic com a presó durant la guerra, a la sala dels somnis i la imaginació, que és un cinema. La pandèmia va provocar el seu tancament, fet insòlit durant dècades.

Les parelles, les famílies, o cinèfils solitaris, tots han gaudit avui d’un gran dia.

Els cinemes Augusta i Rívoli posaran en marxa entre el 27 i el 30 de setembre una iniciativa per la qual les entrades valdran 3.5 euros.


Tornen a obrir el Rívoli i la Sala Augusta: “Ho hem intentat cinc vegades. La gent demanava quan obriríem cada dia”

LA SITUACIÓ DE LES SALES DE CINEMA A LES ALTRES ILLES: 

A Maó, les sales de l’Ocimax varen obrir aquest juliol, fet que ha possibilitat que els menorquins poguessin tornar a gaudir del cinema durant tot l’estiu. Però a Ciutadella, els cinemes de Canal Salat fa un any i dos dies que no obren les portes ni projecten cap pel·lícula.

Quant a les sales d’Eivissa, ja han reobert tots els cinemes: el Multicines i el Cine Regio, a Sant Antoni de Portmany, on aquest divendres s’ha estrenat la comèdia “El Club del Paro”, del cineasta eivissenc David Marqués, amb la participació d’Adrià Collado, Fernando Tejero i Carlos Areces.

18/09/2021

Comentaris:

(*) Camps obligatoris