X

Les Pitiüses han estat les illes més triades de les Balears pel turisme nacional

Segons Logitravel, Eivissa ha tingut un creixement del 14% i Formentera del 7%

19/09/2021

Les Pitiüses han estat les illes més triades de les Balears pel turisme nacional

El turisme nacional ha estat la gran solució aquest estiu. Eivissa i Formentera han estat les illes més triades de les Balears per part d’aquest turisme. Aquí, a les illes, hem preferit les vacances interilles.

El client nacional ha ajudat, en gran part, a omplir els hotels aquesta temporada. Si comparem les xifres d’enguany amb les de l’any 2019, els viatges fora del territori espanyol han davallat dràsticament.

Per illes, les que millor han respost han estat les Pitiüses. Segons Logitravel, Eivissa ha tingut un creixement del 14% i Formentera del 7. Pel que fa a Menorca, respecte del 2019, ha davallat en un 15% el nombre de clients que hi han viatjat i Mallorca un 29%. I nosaltres, on hem passat les vacances enguany?

Segons la companyia, el setembre ha arrancat bé i s’estan estirant els viatges vacacionals d’estiu. Però, a més, han notat un repunt de vendes pels ponts dels propers mesos: octubre i novembre. El mes de juliol, en el seu cas, va ser pitjor del que s’esperaven. Però, el mes d’agost l’han tancat amb bones xifres.

19/09/2021

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

  1. Marc baos 24/11/2022

    Estoy en contra de los esclavos iránis