X

Accidents i retencions a les carreteres de Menorca a causa de la Dana

Els bombers rescaten un grup de ciclistes i una dona atrapada dins el seu vehicle a Cala Pilar

21/09/2021

Accidents i retencions a les carreteres de Menorca a causa de la Dana

Les fortes pluges d’aquest dimarts han afectat les carreteres de Menorca. L’hidroplanatge ha provocat dos accidents de trànsit sense ferits. Un ha estat a la carretera que uneix Maó amb Fornells, i l’altra a es Mercadal. L’aigua ha envaït sobretot les zones més planes que travessa la carretera general de Maó a Ciutadella.

Als plans d’Alaior l’acumulació d’aigua a la calçada ha obligat els vehicles a quedar aturats a les voreres a l’espera que el nivell de l’aigua davallés. També ha estat així a es Pla Verd de Ciutadella. De fet, durant gairebé una hora s’ha hagut de tallar el trànsit al quilòmetre 26, a Es mercadal, i els problemes circulatoris amb retencions s’han repetit al llarg de tota la via.

Les pluges també han provocat dos rescats, el d’un grup de ciclistes a Ets Alocs, a Ferreries, i el d’una dona que havia quedat atrapada dins el seu cotxe a Cala Pilar, a Ciutadella. Una altra de les zones més afectades, i no és la primera vegada quan plou amb intensitat, ha estat el Barranc d’Algendar a Ferreries com mostren aquestes imatges captades a la finca des Canaló i S’Aranjassa, on Caritas duu endavant el seu projecte Arbres d’Algendar. Allà mateix s’han registrat aquestes impactants imatges d’un grup de cavalls que s’ha vist enmig de l’aigua que els arribava fins al coll

21/09/2021

Comentaris:

(*) Camps obligatoris