X

El Llatzaret acull una nova edició de l’Escola de Salut Pública de Menorca centrada en els reptes de la post pandèmia

L'acció comunitària en salut centra un dels sis cursos presencials que s'hi celebren

21/09/2021

El Llatzaret acull una nova edició de l’Escola de Salut Pública de Menorca centrada en els reptes de la post pandèmia

L’Escola de Salut Pública recupera la presencialitat després d’una convocatòria 2020 completament virtual. Ho fa amb un programa reduït i la cabuda limitada. Durant 10 dies, les aules del Llatzaret acolliran cinc trobades i sis cursos presencials. Entre els que han començat aquest dimarts, destaca l’anàlisi sobre com la situació d’emergència derivada de la pandèmia ha trastocat el panorama de l’acció comunitària en salut. Un dels col·lectius que més ha patit… el de la gent que es troba en situació d’exclusió. Tot i no ser monogràfic, el programa de l’Escola continua molt centrat en els reptes que caldrà abordar en la postpandèmia.

Entre els assistents a la inauguració d’aquest dimarts… el ministre de Salut d’Andorra. A banda de l’interès en l’escola, la presència del representant del gabinet andorrà a l’illa té un objectiu: l’assessorament de Menorca amb vista a la futura declaració del Principat d’Andorra com a reserva mundial de la biosfera.

A banda de les activitats obertes al públic, l’Escola promou per a l’octubre una trobada d’experts amb l’objectiu d’elaborar el document que ha de servir de base per definir com s’han de preveure les patents en el futur Tractat Internacional de Preparació de Pandèmies.

21/09/2021

Comentaris:

(*) Camps obligatoris