X

La UD Eivissa, un equip invicte que vol la segona victòria

L'equip ha sumat un triomf i cinc empats encara que li costa aprofitar quan es posa en avantatge al marcador

22/09/2021

La UD Eivissa, un equip invicte que vol la segona victòria

Els homes de Carcedo tenen una obsessió al cap: guanyar el primer partit a casa, i no desaprofitar de nou un avantatge en el marcador. La història de la meitat dels partits de la UD a Segona s’escriu de la mateixa manera: s’avança en el marcador i finalment l’acaben igualant. Ja va passar en la segona jornada, la primera a casa. Els dos gols de Bogusz, que van posar el 2-0 al marcador, no van servir per emportar-se els tres punts. El Màlaga va igualar pràcticament al final.
La UD comença els partits imposant gairebé sempre el seu estil i pla de partit. I s’avança. Però, quan baixa en algun tram la guàrdia, encara que només sigui un instant, com també a la cinquena jornada a Las Palmas, rep el seu càstig.
El mateix guió de sempre es va viure dissabte passat a Can Misses: bones sensacions, superioritat, gol i un descuit és suficient perquè l’equip no sumi de tres.
Només el dia de Leganés, l’equip va mantenir l’avantatge, tot i que a la jugada següent de marcar el primer gol, els madrilenys varen igualar. Ara falta fer-ho a casa. Dissabte contra el Burgos pot ser una bona oportunitat per fer un gir al guió d’aquest inici de lliga blau cel.

22/09/2021

Comentaris:

(*) Camps obligatoris