El Reial Mallorca cau per 6 gols a 1 al Santiago Bernábeu contra el Reial Madrid

Kang In Lee s'estrena com a golejador vermell en la seva primera titularitat

23/09/2021

Dura derrota la que ha patit el Reial Mallorca a la seva tornada al Santiago Bernabéu. Una relliscada del debutant Josep Gayà va permetre que Karim Benzema obrís el marcador al minut 2 de partit. A partir d’aquest moment el Mallorca va haver de nedar contracorrent.  Marco Asensio va fer el primers dels seus tres gols al minut 24, i a la jugada següent Kang In Lee va culminar una bona jugada dels vermells per retallar distàncies. Abans de la mitja hora de partit, però, Asensio va ampliar distàncies i amb 3 a 1 es va arribar al descans.

Al segon temps, el jugador calvianer va signar el primer triplet golejador a la seva trajectòria professional, mentre que Benzema i Isco varen tancar el marcador. Feia set anys que el Mallorca no rebia sis gols en un mateix partit de Lliga. Va ser el 21 de setembre de 2014, a Segona Divisió, quan va caure per 6 a 4 davant l’Osasuna. Precisament l’equip de Pamplona serà el pròxim rival a Son Moix, diumenge a les dues del migdia.