X

Hestia Menorca i Pinta B Es Castell, davant un nou test de pretemporada al pavelló de Bintalfa

Pitu Jiménez considera que l'equip de LEB Plata té més assumits els rols de cadascú i que jugar davant l'afició (20 hores) és la millor motivació per oferir el màxim rendiment possible

25/09/2021

Hestia Menorca i Pinta B Es Castell, davant un nou test de pretemporada al pavelló de Bintalfa

L’Hestia Menorca afronta el tercer test de la pretemporada, en una fase de molta càrrega física encara per als jugadors de Javi Zamora. El tècnic madrileny té disponibles els dotze jugadors i el rival és el Pinta B Es Castell de Lliga EBA (20 hores). Bintalfa tindrà una cabuda màxima de 2.046 espectadors.

El capità de l’equip de LEB Plata, Jorge “Pitu” Jiménez, considera que el grup té més assumits els rols de cadascú, en relació als partits que va jugar fa dues setmanes davant el Gran Canària i el Betis d’ACB i que no hi ha millor motivació que jugar davant els aficionats propis, per mirar d’oferir la millor versió possible a aquestes alçades de la pretemporada. L’Hestia estrenarà el calendari oficial el dia 9 d’octubre a la pista de l’Albacete.

Per la seva part, el Pinta B Es Castell estrena el seu segon projecte a la Lliga EBA, ara amb Gino Rovellada com a responsable tècnic. I, entre d’altres, compte amb quatre jugadors que van participar en l’ascens de l’Hestia Menorca a la LEB Plata: Jan Orfila, Biel Torres, Sergi Llufriu i Carlos Sintes. Determinant serà, un curs més, la figura de Javier “Tuky” Bulfoni, per experiència i capacitat de generar. El conjunt des Castell debuta a la competició el dia 3, al Pavelló Esportiu Municipal Sergio Llull, davant el Sese.

25/09/2021

Comentaris:

(*) Camps obligatoris