X

Vols directes des de Menorca a Londres i a París aquest hivern finançats amb comàrqueting

Manca encara per definir quines aerolínies oferiran les rutes i amb quina freqüència

25/09/2021

Vols directes des de Menorca a Londres i a París aquest hivern finançats amb comàrqueting

El nombre de vols programats a l’aeroport de Menorca ja s’ha desinflat aquest mes de setembre i es reduirà encara mes a l’octubre, quan la majoria de companyies aèries deixen d’operar-hi coincidint amb el final de la temporada turística. Després d’un estiu de negociacions, la Fundació Foment del Turisme està a punt de tancar acords amb el Regne Unit i França per mantenir la connectivitat entre l’illa i ambdós territoris durant la temporada baixa.

D’aquesta manera es dona resposta a la reivindicació de la comunitat britànica resident a l’illa que ja fa temps que demana una millora de les connexions amb el seu país als mesos d’hivern. De fet, alguns d’ells havien posat en marxa una campanya de recollida de firmes a través de la plataforma Change.org per reclamar un vol directe entre Menorca i Londres que, en poc més de dues setmanes, ha sumat més de 10.000 signatures.

Manca encara per definir quines aerolínies oferiran les rutes i amb quina freqüència. Uns detalls que segons el Consell insular es donaran a conèixer en qüestió de setmanes.


La pressió humana sobre Menorca ha disminuït aquesta temporada, tot i la sensació de massificació

25/09/2021

Comentaris:

(*) Camps obligatoris