X

Tolo Gili es compromet a intentar reintegrar el Pi com a nou president de la formació

La seva candidatura ha estat la més votada però per un marge estret, 300 vots dels afiliats enfront de 229 de l'altre aspirant, Toni Roldán

25/09/2021

Tolo Gili es compromet a intentar reintegrar el Pi com a nou president de la formació

Tolo Gili és el nou president d’El Pi, Proposta per les Illes, de les Balears. La seva candidatura ha estat la més votada però per un marge estret, 300 vots dels afiliats enfront de 229 de l’altre aspirant, Toni Roldán. Gili assegura que, a partir de dilluns, toca fer feina per aconseguir la reintegració del partit. I aspira que EL Pi sigui una formació rellevant.

Gili liderarà la nova executiva d’El Pi-Proposta per les Illes de Balears que ha sortit del cinquè congrés de la formació que s’ha celebrat dissabte a Campanet. Ja va ser triat la setmana passada president d’El Pi de Mallorca i ha estat elegit president de la formació a les Balears per un marge molt ajustat.

La seva candidatura ha obtengut prop del 57% dels vots dels afiliats enfront del 43% que ha assolit l’eivissenc Toni Roldán. Gili però assegura que la formació no està dividida per ideologia sinó per l’estructura interna

Toni Roldán ha mostrat la seva disposició a fer feina per a El Pi amb vista a les pròximes eleccions. Gili s’ha compromès a no ocupar cap càrrec públic ni a presentar-se a cap comici per dedicar-se a dirigir i estructurar la formació.

25/09/2021

Comentaris:

(*) Camps obligatoris