X

L’estafa de l’asfalt arriba a Mallorca

Aquesta modalitat delictiva consisteix en oferir un camió d'asfalt  que ha sobrat d'una obra propera a un preu molt econòmic, per després demanar-ne més doblers

26/09/2021

L’estafa de l’asfalt arriba a Mallorca

Una nova estafa arriba a Mallorca. La Policia Local de Campos adverteix a través del seu compte de Facebook que la gent no faci cas si els ofereixen un camió ple d’asfalt i un preu molt assequible. L’engany està assegurat. Aquesta modalitat delictiva consisteix a oferir un camió d’asfalt  que ha sobrat d’una obra propera a un preu molt econòmic per no haver-lo de tirar. Si la propietat accedeix, una vegada s’ha fet la feina, la factura és molt superior a l’acord, i com que no hi ha un pressupost escrit previ, no es tenen proves per demostrar el contrari.

Fa dues setmanes que un veí alertava els agents. Dos individus li varen oferir asfaltar el seu camí per pocs diners. No se’n va refiar i va sospitar que no era un negoci net. El Cap de la Policia Local de Campos, Miquel Ballester, explica que el veí va argumentar que el camí era comunitari i que no podia prendre la decisió pel seu compte.

Ràpidament i a través del compte de Facebook, la Policia avisava d’aquesta nova estafa, un engany, que ocasiona molts maldecaps als qui el compren i que poden implicar fins i tot amenaces.

Aquesta estafa s’ha produït també a les Pitiüses i ara arriba a Mallorca. Se’n sap de casos també a la Península, per això la policia demana seny i no fer cas, diuen: “ningú no dona duros a quatre pessetes”.

26/09/2021

Comentaris:

(*) Camps obligatoris