X

Les famílies demanen la flexibilització de l’ús de la mascareta en els espais oberts dels col·legis

Consideren que aquesta mesura no és coherent amb la normativa de l'ús de les mascaretes en els espais exteriors públics

26/09/2021

Les famílies demanen la flexibilització de l’ús de la mascareta en els espais oberts dels col·legis

Nombroses famílies de les Balears han iniciat una recollida de signatures contra l’ús de la mascareta a l’exterior dels centres educatius com és el pati. Consideren que aquesta mesura no és coherent amb la normativa de l’ús de les mascaretes en els espais exteriors públics.

El conseller d’Educació, Martí March, va anunciar que aquestes mesures es tornarien a revisar al mes de gener, però això no els acaba de convèncer.

Tenint en compte aquesta mesura, els sindicats consideren de vital importància el diàleg i demanen al conseller d’Educació, Martí March, iniciar converses per analitzar la situació real i prendre decisions útils.

Segons el conseller, aquesta mesura es podria mantenir fins al gener, quan es tornaria a revisar la situació. Per això, les famílies demanen la flexibilització immediata d’aquesta restricció, i no haver d’esperar més de tres mesos. Des de FAPA, demanen que les escoles “no tinguin més restriccions de les necessàries” i que es puguin anar canviant, així com canviïn les xifres.

Segons han explicat en els centres educatius, aquesta mesura ha causat la confusió en algunes famílies i alumnes. Però, tot i el desconcert, en els centres s’adapten per complir la normativa. Per exemple, en el CEIP Verge de Lluc limiten algunes zones del pati i utilitzen espais de fora de l’escola pera què els alumnes puguin berenar i jugar respectant la distància de seguretat.

26/09/2021

Comentaris:

(*) Camps obligatoris