X

Tolo Gili (El Pi): “Vull demanar disculpes als afiliats pel que hem fet”

El nou president de Proposta per les Illes assegura que encara no té una llista de noms per formar els equips

27/09/2021

Tolo Gili (El Pi): “Vull demanar disculpes als afiliats pel que hem fet”

Tolo Gili, el nou president del partit Proposta per les Illes, el PI, es posa a fer feina per aconseguir la reintegració de totes les parts de la formació. Dissabte va esser elegit com a nou responsable del partit, en un Congrés que va està marcat per la tensió i les discrepàcies entre els dos bàndols: els més pròxims a Josep Melià, representats pel guanyador, Tolo Gili, i els afins a Jaume Font.

En declaracions a l’Informatiu Matí d’IB3 Ràdio, Gili ha explicat que una de les principals tasques que farà serà disculpar-se amb els afiliats: “El que vull és demanar disculpes als afiliats pel que hem fet. El primer que faré serà posar-me en contacte amb els afiliats perquè crec que han sortit una mica malmenats. A partir d’aquí, agafar telèfon i començar a telefonar a gent i anar xerrant”

També ha afrmat que encara no té una proposta de noms: ” el primer que farem és reunir les executives que varen sortir dels comitès de Mallorca i de les Balears, que ho farem en breu, a finals d’aquesta setmana o a principi de la setmana que ve. Són dos equips triats per congressos i a partir d’aquí anirem reorganitzant equips i noms. Encara no tenc una proposta de noms a damunt la taula”.

Ha afegit: “Venim d’un temps convulsos, d’uns mesos complicats. No serà fàcil però estam amb ganes de fer-ho, de tirar endavant. Lo important era fer el congrés i tenir una estructura formada per fer feina”.


Tolo Gili es compromet a intentar reintegrar el Pi com a nou president de la formació

27/09/2021

Comentaris:

(*) Camps obligatoris