X

Els punts de càrrega de cotxes elèctrics de Menorca s’han emprat enguany el doble que el 2019

El Ple del Consell ha aprovat per unanimitat una proposta del PP per incrementar el nombre de carregadors

27/09/2021

Els punts de càrrega de cotxes elèctrics de Menorca s’han emprat enguany el doble que el 2019

De gener a agost d’enguany fins a 8.000 vegades han carregat els cotxes elèctrics als punts de càrrega públics de Menorca, són un 51% més que l’any 2019. El Ple del Consell ha aprovat per unanimitat una proposta del PP per incrementar el nombre de carregadors que hi ha a l’illa.

El 2035, la Unió Europea prohibirà la venda de vehicles que emetin Co2, i Menorca necessitarà entre 500 i 600 punts de recàrrega per als vehicles elèctrics i híbrids que els substituiran. Davant aquesta necessitat, el PP ha presentat al ple del Consell una proposta perquè l’administració elabori un pla d’implantació de punts de recàrrega.

El pla podria estar acabat la segona part de l’any 2022, segons l’equip de Govern, que també ha votat a favor de la segona part de l’acord, per signar convenis amb els ajuntaments per a la instal·lació dels punts de recàrrega que prevengui el pla.

Maó ha iniciat avui les feines per a la instal·lació de 5 pèrgoles fotovoltaiques amb punts de recàrrega per a vehicles elèctrics i autoconsum col·lectiu a l’aparcament municipal Ses Vinyes.

27/09/2021

Comentaris:

(*) Camps obligatoris