X

Comença la regata ‘Menorca 52 SUPER SERIES’ al Club Marítim de Maó

Menorca acollirà, per quarta vegada, la competició considerada com el millor circuit del món de vaixells amb estructura monobucs.

27/09/2021

Comença la regata ‘Menorca 52 SUPER SERIES’ al Club Marítim de Maó

La competició de regates 52 SUPER SERIES Sailing Week tindrà lloc a Menorca entre els dies 28 de setembre i 2 d’octubre. Onze equips de quatre continents competiran pel triomf des del Club Marítim de Maó, acompanyats d’una meteorologia pròpiament menorquina amb una previsió de vents del nord i un fort onatge.

Paprec de Jean Luc Petithugeunin i el nou veler tailandès Vāyu són les novetats que Maó porta a la competició. Per una altra part, les tripulacions d’alguns equips, com Sled, el guanyador de la primera regata d’aquesta temporada, ha patit canvis respecte al circuit que va tenir lloc ara fa un mes a Port Portals a Mallorca. Ara comptarà amb Murray Jones que portarà la canya, en lloc de Takashi Okura.

Quantum Racing, un dels equips més llorejats hi torna a participar, així i tot, aquesta edició presenta uns resultats bastant igualats. Totes les embarcacions es troben en un mateix grau de desenvolupament i amb velocitats molt semblants.

27/09/2021

Comentaris:

(*) Camps obligatoris