X

Les dades d’avui: 96 nous positius i cap mort notificat

La pressió assistencial puja lleugerament a Mallorca

28/09/2021

Les dades d’avui: 96 nous positius i cap mort notificat

Aquesta és l’afectació de la Covid avui a les Illes. Salut ha notificat 96 casos nous i unes altres 106 persones curades més en les darreres hores. Avui no s’han notificat noves defuncions i la xifra total es manté en les 960 morts acumulades durant la pandèmia. Els casos actius alenteixen la davallada i avui hi ha 1.453 persones que passen la Covid a l’arxipèlag. La taxa de positivitat frega avui el 2% de les proves que es fan.

Hospitalitzacions

Ens fixam ara en la situació als hospitals, que registren un lleuger increment de pressió per la Covid a Mallorca. A Mallorca hi ha 68 pacients Covid a planta, són 7 més que ahir. I puja també la xifra de crítics, amb una persona ingressada més. A Menorca NO hi ha variacions en les dades respecte ahir, NO hi ha cap pacient a l’UCI, i tan sols 4 pacients a planta. A Eivissa, hi ha 29 persones a la planta Covid, UNA més que ahir… però baixa l’UCI, on ara mateix quedarien 4 persones ingressades per coronavirus.

Vacunació

I la vacunació continua avançant, però a un ritme molt baix. Ahir s’administraren 2.797 antídots més i són 827.500 les persones vacunades amb la pauta completa. Representen el 79,97% de la població diana.

28/09/2021

Comentaris:

(*) Camps obligatoris