X

Simulacre de rescat aeri a la badia de Pollença

200 professionals dels serveis d'emegències han actuat en la simulació d'un accident d'un vol comercial entre Menorca i Eivissa

28/09/2021

Simulacre de rescat aeri a la badia de Pollença

L’aeròdrom militar de Pollença ha acollit avui matí un simulacre aeri de rescat en el que hi han pres part 200 professionals militars, serveis d’emergències, Policia Nacional i Guàrdia Civil. Del que es tractava avui era de salvar una trentena de víctimes de l’accident sobre la mar d’un vol comercial que feia la ruta entre Menorca i Eivissa.

L’helicòpter ha recollit les vícitmes de l’accident que la barca de salvament acabava de rescatar dins l’aigua. Ha estat una maniobra complicada que requereix de molta precisió. Des del cel, un avió D4 ajudava a localitzar les víctimes i facilitava les comunicacions.

Una vegada a terra, els serveis d’emergència s’apropaven a l’helicòpter per traslladar les víctimes a l’hospital de campanya rebien les primeres cures.

En una segona instància, agents dels unitats científiques de la Policia Nacional i de la Guàrdia Civil hi han intervingut per fer els atestats de les víctimes mortals mentre que les damnificats més greus han estat derivats als hospitals de Son Espases i Son Llàtzer.

28/09/2021

Comentaris:

(*) Camps obligatoris