X

“Esbuquen casa nostra i no tenim on anar”

A les 10 del matí ha començat l'esbucament de la casa il·legal des Plans, a Alaior. Durant 10 anys ha estat habitada per una família que la va comprar sense ser conscient de la seva situació

29/09/2021

“Esbuquen casa nostra i no tenim on anar”

“Estan esbucant la nostre casa i no tenim un anar”. A les 10 del matí ha començat l’esbucament de la casa il·legal des Plans, a Alaior. Durant 10 anys ha estat habitada per una família que la va comprar sense ser conscient de la seva situació.

En trobar-se a una zona inundable i protegida com a Anei i haver-se construït sense llicència, el Consorci en Rústic de Menorca en decretà el 20 de maig el seu esbucament. Una ordre que Rosa Robles, el seu marit i el seu fill han acatat tan sols 24 hores abans que venci el termini donat per l’administració. En cas contrari, havien de pagar també 31.885 euros de multa. “En veure com la grua esbucava la casa jo també m’he vingut abaix”, explica Rosa.

La família, que ha estat reallotjada per l’ajuntament d’Alaior en un hotel fins al 17 d’octubre, demana que li donin un habitatge alternatiu. Mentrestant, roman a l’espera del judici contra qui els va vendre la casa en 2011 sense informar-los que era il·legal. Li reclamen els 149.000 euros que va costar, més la indemnització pertinent.

29/09/2021

Comentaris:

(*) Camps obligatoris