X

Els comerciants del carrer Jaume Torrens al Port de Sóller rebutgen que els cotxes circulin per la via empedrada

L'Ajuntament no pot evitar que es construeixi l'accès a l'aparcament perquè la llicència té tots els permisos necessaris

29/09/2021

Els comerciants del carrer Jaume Torrens al Port de Sóller rebutgen que els cotxes circulin per la via empedrada

Les màquines ja han començat a esbucar dins el solar on s’ha de construir el nou edifici. Un solar que fa cantonada amb la primera línia del Port i que s’edificarà dins el carrer de Jaume Torrens. Una via comercial que, segons els veïnats, fa 30 anys que és per als vianants.

La polèmica ha sorgit quan els comerciants s’han adonat que l’accés a l’aparcament soterrat obligarà els cotxes a circular per la via empedrada.
Els veïnats varen penjar pancartes per demanar al consistori que repensi el projecte, que el propietari va retirar ràpidament. Tot i saber que no hi ha moltes alternatives diuen que no aturaran les protestes. Retreuen a l’Ajuntament no haver-se posat en contacte amb els afectats i explicar-los el projecte, i cercar solucions, si és possible.

L’Ajuntament diu que té les mans fermades, el projecte s’ha aprovat amb les normes vigents i té tots els permisos. Segons la normativa la via permet la circulació. El PGOU és de l’any 1998 i la qualificació de la via és urbana transitable, tot i que fa anys es va empedrar i es va limitar a vianants.

29/09/2021

Comentaris:

(*) Camps obligatoris