X

Retiren el projecte de la mansió futurista del Cap Martinet a Santa Eulària

Els socialistes i una vuitantena de vesins hi havien presentat al·legacions

30/09/2021

Retiren el projecte de la mansió futurista del Cap Martinet a Santa Eulària

Després de la pressió veïnal i política, els promotors d’una mansió de 1.300 metres quadrats a la zona del Cap Martinet, a Santa Eulària, han renunciat al projecte. Tot i que l’Ajuntament els havia aprovat inicialment l’estudi de detall que havien presentat. Volien construir una casa futurista intercanviant els drets de construcció que la propietat tenia sobre el terreny i que els permetia aixecar, segons ells, quatre cases i quatre piscines. Els promotors al·legaven que la mansió reduïa el volum constructiu de les quatre cases.

Però l’oposició del PSOE i la vuitantena d’al·legacions que ja havien presentat els veïns afectats, han fet que de moment, els promotors s’hagin fet enrere. Els veïnats de Jesús tenien por que la mansió acabés acollint festes il·legals.

En el ple d’avui, el portaveu socialista, Vicent Torres ‘Benet’, ha acusat el govern de la popular Carmen Ferrer de voler fer “urbanisme a la carta”. Des del Consistori, Ferrer ha explicat que els serveis jurídics i urbanístics havien recomanat l’aprovació inicial de l’estudi de detall.

30/09/2021

Comentaris:

(*) Camps obligatoris