X

EL TSJIB autoritza el Green Pass per obrir les discoteques a partir del 8 d’octubre

La capacitat màxima permesa serà del 75%, amb els clients asseguts a taula per beure i mascareta per accedir a la pista de ball. L’horari de tancament serà a les 05 hores

01/10/2021

EL TSJIB autoritza el Green Pass per obrir les discoteques a partir del 8 d’octubre

El Tribunal Superior de Justícia de les Illes Balears (TSJIB) ha autoritzat aquests divendres les mesures sanitàries aprovades pel Consell de Govern el passat 27 de setembre. Ahir la Fiscalia de les Illes Balears ja es va mostrar favorable a la proposta del Govern per requerir el Certificat-Covid (Green Pass) a l’hora d’ingressar a locals considerats com a discoteques a partir del 8 d’octubre.

Així doncs, la cabuda màxima permesa serà del 75%, amb els clients asseguts a taula per beure i mascareta per accedir a la pista de ball. L’horari de tancament serà, com a màxim, a les 05,00 hores, sense perjudici que les ordenances municipals siguin més restrictives.

Pel que fa als pubs, es mantenen les mesures actuals i s’amplia l’horari de tancament a les 04.00 hores sense perjudici de que les ordenances municipals siguin més restrictives. D’altra banda, es podran fer concerts als exteriors dels espais habilitats a tal efecte fins a un màxim de 1.000 persones dretes.

01/10/2021

Comentaris:

(*) Camps obligatoris