X

Arranca el Festival de Literatura Expandida a Magaluf

Autors com Bop Pop o Ricardo Cavolo exploren els límits de la creació

01/10/2021

Arranca el Festival de Literatura Expandida a Magaluf

Ricardo Cavolo, Jamfry, ja ha començat a perfilar un mural per al Festival de Literatura Expandida. Artista Gràfic, il·lustrador i també escriptor. Necessita la música per crear. Cavolo és autor d’una biografia descarnada i ha posat imatge al Romancero Gitano de Lorca. Ara, treu llibre de los Simpson, l’excusa, explica, per parlar dels sentiments.

Cavolo comparteix amb Bob Pop, escriptor i creador de la sèrie “Maricón Perdido”, aquesta exploració dels límits entre distines expressions artístiques. Bop Pop assegura que ell beu de l’experiència i de l’observació i parteix de la paraula escrita tant per la literatura com per teatre o quan fa guions.
Bop Pop afirma que té ganes de trobar-se amb el públic, en la conversa amb Flavita Banana i diu que li és molt gratificant observar a qui arriba la feina que ell fa.

Poetes que canten, cantants que escriuen com Marwan o Nacho Vegas també participen en aquest Festival de Literatura Expandida, organitzat per Rata Corner amb Innside de Melià a Magaluf, i amb la presència d’Irvine Welsh, autor de Trainspotting, Antonio Muñoz Molina, Elvira Lindo o la performer Samantha Hudson entre d’altres.

01/10/2021

Comentaris:

(*) Camps obligatoris