X

Maira Westergaard vol aixecar més títols amb l’Avarca de Menorca

L'equip de Bep Llorens s'estrena dissabte davant l'Emevé Lugo (19 hores); l'atacant argentina valora la millora del potencial ofensiu amb Banguero, Pejkovic i Figueroa

01/10/2021

Maira Westergaard vol aixecar més títols amb l’Avarca de Menorca

A la Superlliga Femenina, l’Avarca de Menorca comença la seva setzena temporada a la categoria, aquest dissabte, a casa contra l’Arenal Emevé (19 hores). Partit complicat per donar el sus a una temporada en què volen aixecar un títol.

Així ho ha expressat davant el micròfon d’IB3, Maira Westergaard. I és paraula de capitana. L’argentina de Santa Fe, que ha renovat per dues temporades i torna a tenir plena dedicació professional, representa l’esperit guanyador de l’equip de Ciutadella. Una de les màximes anotadores de la Superlliga el darrer quinquenni, considera que la competició els deu una alegria, que la pandèmia va frustrar el curs anterior.

Westergaard vol aixecar més títols amb l’Avarca, després de fer-ho a la Supercopa de la temporada passada. I per açò, les incorporacions de Wanda Banguero, Iva Pejkovic i María Figueroa han de ser clau per mantenir-se entre els quatre millors equips i aspirar als títols de Copa i Lliga.

Westergaard considera Las Palmas i l’Haris els grans favorits. El primer rival, però, serà l’Emevé Lugo, la bèstia negra de les ciutadellenques el curs anterior.

01/10/2021

Comentaris:

(*) Camps obligatoris