X

Discoteques obertes a partir del 8 d’octubre i amb certificat covid

Aquells que vulguin assistir a les sales de ball o discoteques podran avalar que estan vacunats, fer-se un antígens o una PCR, o bé certificar que la persona ha passat la malaltia

02/10/2021

Discoteques obertes a partir del 8 d’octubre i amb certificat covid

Les imatges de discoteques amb les portes tancades i les sales buides tenen els dies comptats. El Tribunal Superior de Justícia de les Balears ha autoritzat la proposta del Govern per requerir el Certificat-Covid a l’hora d’entrar als locals que podran reobrir el pròxim 8 d’octubre. El sector celebra la decisió, però ja han avisat que després d’any i mig aturats, les mesures de seguretat anti-COVID no suposaran la contractació de més personal.

La sentència del TSJIB assenyala que la mesura no vulnera el dret a la igualtat. Per tant la petició del certificat no dona peu a cap mena de discriminació, ja que aquells que vulguin assistir a les sales de ball o discoteques podran avalar que estan vacunats, fer-se un antígens o una PCR, o bé certificar que la persona ha passat la malaltia.

La cabuda màxima permesa serà del 75% i podran tenir obert, com a màxim fins a les 5 de la matinada, sempre que l’ordenança municipal no indiqui que el tancament ha de ser més prest. La mascareta serà obligatòria en tot moment, llevat de quan els assistents beguin, que ho hauran de fer d’asseguts.


La reobertura de les discoteques a Eivissa no es traduirà en més contractacions

02/10/2021

Comentaris:

(*) Camps obligatoris