X

Irvine Welsh, reclam principal del Festival Literatura Expandida

Magaluf acull aquest festival per atreure nous públics a la literatura i reivindicar el paper transformador de la cultura

02/10/2021

Irvine Welsh, reclam principal del Festival Literatura Expandida

L’escocès, Irvine Welsh, conegut per la seva novel·la Trainspotting ha estat un dels principals reclams de la segona jornada del Festival Literatura Expandida que se celebra aquest cap de setmana a Magaluf. Un indret triat precisament per atreure nous públics a la literatura i reivindicar el paper transformador de la cultura.

Irvine Welsh ha estat un dels principals reclams de la segona jornada del festival Literatura Expandida a Magaluf. L’escriptor escocès ha aplegat un bon nombre de seguidors per parlar de literatura, de la societat i d’actualitat. També ha donat un consell per aquells que escriuen: “El primer esborrany serà dolent però millorarà.”

És la primera vegada que l’autor, reconegut per la seva novel·la Trainspotting, ve a Mallorca. La seva visita ha atret públic de diferents generacions.Welsh és un dels convidats d’aquest festival literari que vol atreure nous públics i reivindicar el paper transformador de la cultura.

Una vintena d’artistes, escriptors, músics i il·lustradors mostraran la seva feina a Magaluf. Demà el festival disposa de la presència d’Elvira Lindo, Antonio Muñoz Molina o Carlos Bardem, entre d’altres.

02/10/2021

Comentaris:

(*) Camps obligatoris