X

Els veïnats de Don Pepe presenten un informe que assegura que no hi ha risc de col·lapse de l’edifici

L'Ajuntament, però, ha tancat aquest expedient de runa, i la setmana que ve té previst demanar permís als jutjats per procedir al desallotjament del bloc afectat

03/10/2021

Els veïnats de Don Pepe presenten un informe que assegura que no hi ha risc de col·lapse de l’edifici

El darrer estudi tècnic presentat pels vesins de l‘edifici Don Pepe conclou que no hi ha risc de col·lapse imminent. L’informe reconeix que existeixen patologies prèvies com l’oxidació dels materials pel pas del temps i la proximitat de la mar, però assegura que una inversió de 400 mil euros permetria recuperar-lo.

René Machado, Doctor enginyer i especialista en restauració, explica que l’edifici es pot reparar i reforçar, però no hi ha risc de col·lapse. Silvia Hernández, portaveu dels vesins afectats, per la seva banda explica que la reparació costaria 400 mil euros, tan per al bloc A com per al bloc B.

Els vesins asseguren que tenen fins a finals de mes per presentar al·legacions a l’expedient de runa presentat pel consistori de Sant Josep, i que només amb una ordre judicial els podran desallotjar. Lamenten que les autoritats no tinguin en compte la seva proposta. “Ningú no s’ho ha estudiat. Cap tècnic ho ha mirat i hagi dit sí o no”, diu Elena Morillo, arquitecta tècnica.

En contraposició, l’Ajuntament ha tancat aquest expedient de runa, i la setmana que ve té previst demanar permís als jutjats per procedir al desallotjament del bloc afectat.


Continua paralitzat el desallotjament dels apartaments Don Pepe en espera de la decisió del jutge

03/10/2021

Comentaris:

(*) Camps obligatoris