X

Un segon atleta denuncia vexacions dels dos entrenadors expedientats del CTEIB: “M’insultaven i em ridiculitzaven a cada entrenament”

Assegura a més haver presenciat insults i assetjament a la companya de 17 anys, que va denunciar els fets el 16 de setembre davant la Policia Nacional

04/10/2021

Un segon atleta denuncia vexacions dels dos entrenadors expedientats del CTEIB: “M’insultaven i em ridiculitzaven a cada entrenament”

Imatge d'arxiu.

Un segon atleta denuncia haver patit vexacions constants i amenaces per part de dos entrenadors del Centre de Tecnificació Esportiva de les Illes (CTEIB). El jove ha enviat una carta a la Conselleria d’Esports, la Fiscalia de Menors i la Comissió d’Ètica del centre. En la missiva, assegura haver presenciat insults i assetjament a la companya de 17 anys, que va denunciar els fets el 16 de setembre davant la Policia Nacional. A més, hi afegeix que ell també ha estat víctima d’assetjament i humiliacions per part dels dos entrenadors. “M’insultaven, se’n reien de jo i em ridiculitzaven davant dels meus companys i em feien sentir malament a tots els entrenaments”, explica el denunciant.

El Centre de Tecnificació Esportiva de les Illes ha obert un expedient en aquests dos treballadors. En un comunicat, asseguren que col·laboraran amb la investigació oberta i que tenen tolerància zero amb aquests comportaments.


El CTEIB obri expedient a dos entrenadors per presumpte assetjament verbal i psicològic

04/10/2021

Comentaris:

(*) Camps obligatoris