X

Menorca dona per perduda l’arribada de turistes de l’Imserso abans de Nadal

A hores d'ara 5 establiments tenen previst acollir turime sénior

04/10/2021

Menorca dona per perduda l’arribada de turistes de l’Imserso abans de Nadal

Imatge d'arxiu.

Menorca dona per perduda l’arribada de turistes de l’Imserso abans de Nadal. Els 5 establiments que tenen previst acollir jubilats donen per fet que serà ja al febrer. La judicialització en l’adjudicació del servei per part de les diferents empreses aspirants ha endarrerit l’inici de les vacances sénior. Segons informa el ministeri, aquest mateix mes d’octubre s’enviaran les cartes als beneficiaris perquè pugui escollir el seu destí i està previst que puguin començar a viatjar de cara al novembre i desembre.

L’alternativa privada, que ofereix Mundosenior, ofereix vacances només a Mallorca.

Els hotels de Menorca que acolliran aquests turistes, a hores d’ara, son l’Aguamarina, el Ferragut, el Cala Galdana i el Sur Menorca. Enguany no hi participa el Blanc Palace, que romandrà tancat a l’hivern.

Un dels altres motius pel quals els establiments han preferit rebre jubilats a partir del febrer és per l’allargament de l’actual temporada estival. A hores d’ara, alguns d’aquests complexes turístics encara registren ocupacions importants. La mateixa ministra de Turisme, Reyes Maroto, assegura que els turisme britànic serà el protagonista aquestes properes setmanes.

Una de les novetats de l’Imserso d’enguany és que s’eliminen els viatges de 15 dies i només s’habiliten els de 8 i 10 dies. Per als menorquins que vulguin viatjar l’oferta és molt àmplia. A més de poder anar a la resta d’illes i també les Canàries, els circuits peninsulars disponibles son 14 capitals de província, 15 rutes culturals i 3 més de naturalesa.

04/10/2021

Comentaris:

(*) Camps obligatoris