X

Els hotelers d’Eivissa diuen que la manca de connexions impossibilita allargar la temporada

El tancament d'hotels ja ha començat i culminarà a finals del mes d'octubre

05/10/2021

Els hotelers d’Eivissa diuen que la manca de connexions impossibilita allargar la temporada

A Eivissa ja han començat a tancar hotels. Segons els empresaris, la falta de connexions aèries farà impossible allargar la temporada més enllà de finals d’octubre. Un estiu que ha estat millor del que esperaven i en la qual han tengut clients amb més poder adquisitiu.

El Grup Playasol és el que més habitacions té a Eivissa, un total de 3.921. En els darrers dies, han començat a tancar els seus hotels de Cala Tarida, de la badia de Sant Antoni i de Platja d’en Bossa. Segons els hotelers, la majoria d’establiments d’Eivissa estaran tancats a finals d’octubre. El vicepresident de la Federació Hotelera Pitiüsa, Juanjo Riera, explica que tenien l’esperança de poder allargar “una o dues setmanes” durant el mes de novembre, però finalment no ha estat possible també per la “manca de connexions aèries”.

Les previsions per a l’octubre són bones, amb un 50 o un 60 per cent de l’ocupació. “La manca d’informació, perquè la gent ara encara es pregunta quines discoteques obriran ara en octubre, fa que molts hotelers no es mantenguin oberts fins a finals d’octubre” explica Riera.

Enguany, un 25 per cent de la planta ni tan sols ha arribat a obrir a Eivissa, però ha estat una temporada molt millor de la que esperaven, amb una ocupació del 70 per cent al juliol i de gairebé un 80 a l’agost i amb clients de més poder adquisitiu. De fet, segons Riera, als que menys els ha costat mantenir els preus ha estat als hotels de luxe. En destaca el creixement de mercats com el neerlandès i el francès. Els hotelers són optimistes i asseguren que la del 2022 serà una bona temporada.

05/10/2021

Comentaris:

(*) Camps obligatoris