X

12.370 bons utilitzats durant la primera setmana de la campanya en suport del petit comerç

L'impacte econòmic dels "Bons Illes Balears" en els comerços ha estat superior als 300.000 euros en 7 dies

08/10/2021

12.370 bons utilitzats durant la primera setmana de la campanya en suport del petit comerç

La primera setmana de la campanya “Bons Illes Balears” en suport del petit comerç ha tancat amb l’ús de 12.370 bons comercials per part de la ciutadania. La campanya posa en circulació 1 milió d’euros en descomptes comercials equivalents a 100 mil bons de 10 euros Cada ciutadà major d’edat i empadronat a l’arxipèlag té dret a 4 bons, en total 40 euros, que pot utilitzar per tenir aquests descomptes en compres superiors a 30 euros. L’impacte econòmic en els comerços de les Illes ha estat superior als 300.000 mil euros durant la primera setmana.

Els 530 comerços adherits sol·licitaran al client el seu DNI per verificar que compleix els requisits i que té saldo disponible. La campanya estarà oberta fins al 31 desembre o fins que s’hagi exhaurit el milió d’euros.

Hi ha tota mena de petit comerç, des de moda i complements a calçat, ferreteria, alimentació, electrodomèstics, electrònica, estètica i salut, llibreries, botigues d’esports, de mobiliari, papereries i decoració entre d’altres.

Tot el llistat de comerços que participen en la campanya es pot consultar per illes i per nom de l’establiment a la web https://www.bonsillesbalears.com/ca. La campanya està dirigida per la conselleria de Transició Energètica, Sectors productius i Memòria Democràtica i participen l’Institut d’Innovació Empresarial i la Cambra de Comerç de Mallorca.

08/10/2021

Comentaris:

(*) Camps obligatoris