X

Temps monòton, sense canvis

El temps no serà ni totalment assolellat però tampoc plujós sinó de dies variats, amb intervals de niguls, clarianes qualque brusca i sense canvis de temperatura

08/10/2021

Temps monòton, sense canvis

La dinàmica atmosfèrica d’aquests dies és molt similar, amb un anticicló cap al nord d’Europa i una borrasca cap a Itàlia. Entre aquests dos centres de pressió s’ha establert un passadís de vent del nord-est que regeix el temps a les Balears, que ni queden ni dins el radi d’acció de l’anticicló ni de la borrasca. En conseqüència el temps no serà ni totalment assolellat però tampoc plujós sinó de dies variats, amb intervals de niguls, clarianes qualque brusca i sense canvis de temperatura.

Dissabte
Jornada tranquil·la en general amb estones de sol però també niguls. Seran més abundants a les Pitiüses i Mallorca on poden deixar qualque ruixat local. En el cas de les Pitiüses, més probable el dematí i en el cas de Mallorca, a mitjan capvespre. El vent serà de gregal fluix excepte a Menorca on pot bufar moderat. La situació marítima seguirà alterada a la costa nord menorquina on les ones poden superar els 3 metres. La temperatura màxima se situarà entre els 23ºC i els 26ºC i la mínima, fresqueta, entre els 12ºC i els 16ºC.

Diumenge
Continuarà la mateixa dinàmica de vent de gregal i ambient variable amb qualque ruixat. Seran, novament, més probables a les Pitiüses i Mallorca. La temperatura màxima pot baixar lleugerament respecte dissabte, entre 1ºC i 3ºC. Una dinàmica que té tendència a continuar també a principi de la setmana que ve.

08/10/2021

Comentaris:

(*) Camps obligatoris