X

5 coses que has de saber si avui surts de festa

Certificat Covid, prohibit beure de dret i tancament a les 5 de la matinada, principals restriccions

08/10/2021

5 coses que has de saber si avui surts de festa

Des d’avui divendres està autoritzada la reobertura de discoteques i sales de festes a les Balears després de 19 mesos de tancament. Aquí et donam algunes claus perquè puguis sortir de festa de forma segura.

1.Per poder entrar en una discoteca o sala de ball has de presentar un certificat covid, després que el TSJB autoritzés aquesta mesura proposada pel govern. Això és, avalar que estan vacunats, fer-se un antigens o una PCR, o bé certificar que la persona ha passat la malaltia.

2.A dins hi podràs ballar, però amb mascareta i distància de seguretat, però no se podrà consumir dret. Per fer-ho, s’haurà d’estar a taula. Aquesta restricció farà que l’aforament dels locals d’oci no superi el 70 per cent del que hi havia abans de la pandèmia.

3.Les discoteques i sales de festa poden obrir fins a les 5 de la matinada, sempre que l’ordenança municipal no indiqui que el tancament ha de ser més prest. El retorn de l’oci nocturn pot pal·liar, segons ha dit en més d’una ocasió el sector, l’ocupació massiva de la via pública per fer-hi botellada.

4.El passat 25 de junt es va realitzar al Hard Rock Café d’Eivissa una prova pilot amb més de 1.200 persones i no es va produir cap contagi.

5.Segons la patronal de l’Oci nocturn d’Eivissa,  el tancament ja suposat deixar de facturar uns 1.300 milions d’euros en dos anys.

Així es preparen les discoteques i sales de ball per reobrir avui vespre

08/10/2021

Comentaris:

(*) Camps obligatoris