X

L’aparcament de na Burguesa: obert al públic o tancat?

Els veïnats de Gènova no tenen clar quina és la millor opció per a evitar les botellades

10/10/2021

L’aparcament de na Burguesa: obert al públic o tancat?

Una de les vistes més espectaculars de la badia de Palma i un aparcament de titularitat privada que sempre ha estat obert a tothom. Fa uns mesos es va instal·lar aquesta barrera a l’entrada del pàrquing de na Burguesa. El Bisbat, que n’és el propietari, assegura que la barrera és només DISSUASIVA, per evitar-hi botellades i que en cap moment ha estat tancada. Ara, alguns habituals es queixen que només s’hi pot aparcar si vas al restaurant.

La barrera ha estat ara substituïda per un cartell. Va aparèixer rompuda un matí. Els veïnats, a més, no consideren que tancar sigui la millor solució. Temen perdre l’accés a un lloc que senten seu.

Les pròximes setmanes està prevista una nova reunió entre el Bisbat, l’Associació de Veïnats i l’Administració. Volen arribar a un acord que permeti evitar-hi botellades i aglomeracions de vehicles, preservar l’espai natural i facilitar que la gent pugui pujar-hi a peu i en bicicleta. A més, l’Associació de Veïnats de Gènova té prevista una manifestació per al pròxim 22 d’octubre per a reclamar, entre d’altres, una solució al problema de les botellades.

10/10/2021

Comentaris:

(*) Camps obligatoris