X

Sis vehicles VTC deslocalitzats han estat immobilitzats a Eivissa

Una nova normativa estatal augmenta les mesures sancionadores davant els VTC que operen en un lloc diferent del permès

11/10/2021

Sis vehicles VTC deslocalitzats han estat immobilitzats a Eivissa

A Eivissa, en només una setmana, sis vehicles VTC han estat immobilitzats per operar amb llicències d’altres comunitats autònomes. És la conseqüència de l’entrada en vigor d’un nou reglament estatal que permet a la policia actuar de manera idèntica davant un vehicle amb conductor deslocalitzat i un sense llicència.

La nova normativa, que va entrar en vigor dia 3 d’octubre, endureix les mesures contra els vehicles de turisme amb conductor deslocalitzats. Es tracta de VTC que operen durant més de 18 dies consecutius en un territori diferent d’on paguen la llicència.

El nou reglament és més restrictiu davant aquest frau i permet la immobilització immediata de l’automòbil després de la denúncia corresponent. Segons explica Javier Torres, conseller de Transports d’Eivissa, a l’illa sis vehicles han estat immobilitzats durant la primera setmana d’entrada en vigor de la normativa.

La majoria dels vehicles bloquetjats es trobaven a l’aeroport en el moment de la denúncia. Actualment són 30 els vehicles VTC que tenen la llicència oficial per treballar a l’illa i alguns centenars es troben pendent de resoldre en els tribunals.

11/10/2021

Comentaris:

(*) Camps obligatoris