X

Rauw Alejandro, el primer concert a Mallorca amb 5.000 persones

Les fans van fer fins a 15 hores de cua per poder estar com més a prop millor del cantant, considerat tot un referent mundial del trap llatí

13/10/2021

Rauw Alejandro, el primer concert a Mallorca amb 5.000 persones

Esclat de bogeria als voltants de l’estadi per rebre Rauw Alejandro, un dels artistes internacionals que més atreu el públic juvenil.  “Som aquí, fent cua, des de les 7 del matí per poder estar com més a prop millor”, explicava a IB3 Notícies una de les assistents.

Rauw Alejandro va sortir a l’escenari del Mallorca Visit Estadi passades les 9 del vespre. Acompanyat d’un DJ i un cor de ballarines, el porto-riqueny es va ficar el públic a la butxaca des del primer minut. Era el primer concert amb més de 5.000 persones a Mallorca. Cançons com ‘Todo de ti’, ‘Cúrame’ o ‘Nostalgia’ i prop de 36 milions d’oients mensuals a les plataformes digitals l’han duit a convertir-se en tot un referent mundial del trap llatí.

Ahir, tant el milenar de persones que pogueren gaudir del concert dempeus, com les 4000 que ho feren a les grades no aturaren de cantar i ballar amb l’artista, que va rebre més d’un regal per part del públic al seu primer concert a Mallorca. Ell, igual que Jesulin de Ubrique i el mític grup novaiorquès Kiss, també va replegar sostenidors i bragues de moltes fans de l’escenari.

Amb les 5000 entrades exhaurides des de feia setmanes, el d’ahir va ser l’espectacle més multitudinari celebrat a les Illes d’ençà de l’arribada de la pandèmia.

13/10/2021

Comentaris:

(*) Camps obligatoris