X

Rafel Nadal, fill adoptiu de Sant Llorenç

El tennista ha aprofitat també el seu discurs per solidaritzar-se amb el poble de La Palma, que està patint les conseqüències del volcà

13/10/2021

Rafel Nadal, fill adoptiu de Sant Llorenç

Rafel Nadal Parera ja és fill predilecte de Sant Llorenç des Cardassar. El poble vol agrair així l’ajuda que va rebre del tennista manacorí després de la torrentada que va patir ara fa tres anys. Ajudant in situ a la gent del poble i també econòmicament amb una dotació d’un milió d’euros. A l’acte, celebrat aquest dimecres, hi ha acudit Rafel Nadal acompanyat de la seva família.

Nadal s’ha solidaritzat també amb les famílies que ho han perdut tot després de l’erupció del volcà de La Palma: “Entre tots hem d’ajudar en la tragèdia de la Palma”, ha dit el manacorí entre els aplaudiments dels assistents al ple extraordinari de l’Ajuntament de Sant Llorenç que ha aprovat per unanimitat premiar-lo amb aquesta distinció.

El batle, Mateu Puigrós, també ha expressat la seva solidaritat amb l’illa canària de La Palma “que ha patit l’efecte devastador del volcà”, ha destacat el batle, després de presidir l’acte institucional celebrat en el Centre de Cultura de Sant Llorenç.

Nadal, que ha estat rebut amb un ram de flors, ha pres la paraula per a referir-se a l’ocorregut en la torrentada de 2018 en un municipi a pocs quilòmetres del seu Manacor natal. “Vaig fer el que vaig sentir en aquell moment, sense esperar reconeixement a canvi, com el que he fet tota la meva vida”, ha recordat.

“Estic molt agraït i sent una gran satisfacció per aquest reconeixement, però lament que es produís per un desastre on es van perdre vides. La veritat és que m’entristeix recordar aquells dies i tant de bo mai no hagués ocorregut”, ha afegit el guanyador de vint títols Gran eslam al costat del suís Roger Federer i el serbi Novak Djokovic.

Nadal ha rebut la distinció de fill adoptiu de Sant Llorenç acompanyat per tota la seva família i nombrosos habitants de la localitat, que l’han ovacionat en diversos moments de l’acte institucional.

13/10/2021

Comentaris:

(*) Camps obligatoris