X

Conclou la renovació integral de l’hospital de la Creu Roja de Palma després de tres anys d’obra

El centre obrí les portes gairebé fa 70 anys per millorar la salut de la població i atendre especialment les persones vulnerables de l'illa

13/10/2021

Conclou la renovació integral de l’hospital de la Creu Roja de Palma després de tres anys d’obra

Conclou la renovació integral de l’hospital de la Creu Roja de Palma, després de 3 anys d’obra. El centre obrí les portes gairebé fa 70 anys per millorar la salut de la població i atendre especialment les persones vulnerables de l’illa.

Actualment, l’hospital de la Creu Roja de Palma funciona com a centre privat sense ànim de lucre, integrat en la xarxa pública.

Disposa de 3 quiròfans, 15 consultes externes, zones d’equipament diagnòstic, 2 sales d’endoscòpies, 2 sales d’ecografies, 1 equip de ressonància magnètica, 76 llits en 40 habitacions, laboratoris d’anàlisis clíniques, farmàcia i un gimnàs de rehabilitació i fisioteràpia.

L’entitat preveu que en acabar enguany hauran fet 7.200 cirurgies i més de 60.000 consultes, així com més de 50.000 proves.

La viabilitat de l’hospital de la Creu Roja de Palma perillà el 2015. Ara, responsables de l’entitat destaquen que aquesta reforma és un renéixer per al centre i han lloat la implicació dels treballadors per tirar endavant el projecte, especialment durant la pandèmia i amb l’obra en marxa.

13/10/2021

Comentaris:

(*) Camps obligatoris