X

Mor el menor que va ser atropellat a la carretera Consell-Alaró i detenen el conductor fugit

Llibertat provisional pel conductor detingut per l'atropellament

14/10/2021

Mor el menor que va ser atropellat a la carretera Consell-Alaró i detenen el conductor fugit

Mor a Son Espases el jove de 17 anys que va resultar ferit greu en un accident entre la seva bicicleta i un cotxe que no es va aturar. La Guàrdia Civil va detenir ahir el jove de 26 anys que, presumptament, va atropellar el ciclista. El Jutjat d’Instrucció número 3 d’Inca en funcions de guàrdia ha ordenat la llibertat provisional pel conductor detingut per l’atropellament de Consell. La jutgessa li ha retirat el permís de conduir i ha sol•licitat una analítica de sang i orina.

Els fets van succeir el dimarts devers les 20.50 h al quilòmetre 2 de la carretera MA-2022, que uneix Consell i Alaró. Un cotxe va colpejar un ciclista que va quedar malferit damunt la carretera. El jove va ser atès al lloc dels fets pel personal d’Emergències i després fou traslladat en estat crític a l’Hospital de Son Espases, on a conseqüència del politraumatisme greu ha mort.

El conductor del vehicle va fugir, abandonà el lloc de l’accident i els agents de la Guàrdia Civil van iniciar una investigació, amb col·laboració ciutadana, per poder identificar i localitzar el presumpte autor dels fets. Finalment, aquest dimecres, la Benemèrita el va arrestar com a presumpte autor d’un delicte d’abandonament del lloc de l’accident i lesions greus per imprudència. Ara, amb la mort del jove que circulava en bicicleta, també se l’imputarà el d’homicidi imprudent.

14/10/2021

Comentaris:

(*) Camps obligatoris