X

Busquen set metges d’Urgències a l’Hospital Can Misses

Asseguren que la nova oferta pública és perquè els eventuals puguin accedir a la plaça com a interins

14/10/2021

Busquen set metges d’Urgències a l’Hospital Can Misses

A l’Hospital Can Misses busquen un cardiòleg, queden per cobrir des de fa temps la meitat de places de Radiologia, en aquests moments hi fan feina cinc, i de fet sempre està oberta la incorporació de nous professionals d’aquesta especialitat. Es busca a més un reumatòleg i, tot i que en aquests moments estan cobertes les 16 places d’anestesistes, se’n necessiten més per cobrir vacances i baixes. De fet, en aquests casos el nombre de sales d’operacions operatives se’n podria veure afectat, però si la situació es perllonga en el temps es pot recórrer a l’ajuda d’altres hospitals, segons ha destacat la gerent de l’Àrea de Salut d’Eivissa i Formentera, Carmen Santos.

També són necessaris, a més, set metges d’urgències perquè el personal eventual que hi fa feina pugui assegurar la seva plaça.
Al març passat, vuit metges d’urgències ja s’hi van incorporar per oposició, i en aquests moments, n’hi ha 29 fent feina, tot i que hi ha plantilla autoritzada per a 24. El fet que alguns estiguin a mitja jornada o en excedència fa que hi hagi d’haver més professionals en actiu en aquesta àrea.

14/10/2021

Comentaris:

(*) Camps obligatoris