X

Tres detinguts relacionats amb l’homicidi d’Eivissa

15/10/2021

Tres detinguts relacionats amb l’homicidi d’Eivissa

Entre el passat dimarts i el dijous la Policia Nacional va detenir tres persones relacionades amb un homicidi que es va produir durant la matinada del dimarts a Eivissa. Dos dels detinguts són germans per un delicte d’homicidi i una altra per lesions i per un delicte contra la salut pública. Tots ells passaran a disposició del jutge en les pròximes hores.

Un dels dos detinguts per homicidi va assestar una punyalada a un home de 36 anys que li va causar la mort. Tmbé ha estat detingit un amic de la víctima que va agredir a un dels germans. Se l’acusa d’un delicte de lesions i un altre de possible venda de substàncies estupefaents.

Els fets succeïren al carrer Extremadura a Eivissa durant la matinada del dimarts. Els Serveis d’Emergències foren avisats per un testimoni i un acompanyant de la víctima. Els dos presumptes agressor varen abandonar el lloc dels fets. En un primer moment, els sanitaris van atendre i traslladar amb vida a l’home greument ferit fins a l’Hospital de Can Misses, on finalment va morir.

La Policia Nacional es va fer càrrec de la investigació i aconseguiren identificar i detenir els dos germans. Durant la investigació, els agents han pogut confirmar que un d’ells va ferir amb arma blanca la víctima causant-li, posteriorment, la mort.

La droga, principal mòbil de l’agressió mortal
Dimecres es van realitzar escorcolls en el domicili per tal de trobar pistes que permetin esclarir els motius de la baralla. Tot i que no es descarten altres línies d’investigació, amb aquestes investigacions, duites a terme pel grup UDEV d’Eivissa, els agents apunten a que el principal motiu de l’agressió podria recaure en la veda de droga. Per aquest motiu, el dijous, es va arrestar també a l’acompanyant de la víctima. Se l’acusa d’un delicte contra la salut pública i un altre de lesions.

15/10/2021

Comentaris:

(*) Camps obligatoris