X

Cala Millor acull durant tot el mes d’octubre una mostra d’art contemporani que també es pot veure a hotels

Una aposta per acostar l'art a Cala Millor, però també per a enfortir el final de temporada.

16/10/2021

Cala Millor acull durant tot el mes d’octubre una mostra d’art contemporani que també es pot veure a hotels

Cala Millor acull durant tot el mes d’octubre una mostra d’art contemporani. Ho fa a través de 3 rutes que inclouen escultures i grafits als carrers, però també exposicions dins 12 hotels de la zona. Una aposta per acostar l’art a Cala Millor, però també per a enfortir el final de temporada.

Una passejada per l’art a diferents hotels de Cala Millor. 12 artistes contemporanis que omplen de quadres i escultures la zona costanera de llevant en la primera edició de l’Art Cala Millor. Una mostra que pretén deslocalitzar els moviments culturals de Palma i acostar-los a l’altra punta de l’illa.

Des d’obres d’Horacio Sapere, passant per Amparo Sard i fins arribar al difunt Jim Bird, que va passar gran part de la seva vida a Mallorca.

Una exposició que, a més de divulgar l’amor per l’art, vol ajudar el municipi a allargar la temporada a l’octubre, quan habitualment ja comencen a tancar hotels i negocis.

L’exposició estarà en marxa als hotels fins al 31 d’octubre i l’auditorium de Sa Màniga fins al gener. Ara ja preparen amb ganes l’edició de l’any que ve.

16/10/2021

Comentaris:

(*) Camps obligatoris