X

El Mallorca perd 1-0 a Anoeta amb un gol de la Reial Societat al minut 90

Els de Luis García Plaza desaprofiten el fet de jugar amb superioritat numèrica tota la segona part

17/10/2021

El Mallorca perd 1-0 a Anoeta amb un gol de la Reial Societat al minut 90

El Mallorca no va merèixer guanyar a Anoeta, però tampoc perdre. L’ocasió més clara de la primera part no va arribar fins al minut 33. Manolo Reina ha de ficar la mà per evitar que la rematada de Mikel Merino arribi al fons de la xarxa. Al minut 44, Isak supera el porter mallorquinista, però ho fa en fora de joc. Gol anul·lat del suec que ningú protesta. Molta més polèmica va tenir, en canvi, la segona groga i expulsió d’Aihen per una potada a Ruiz de Galarreta. Mocadorada de l’afició perquè a la Reial li tocava jugar tota la segona part amb 10.

Però el Mallorca no ho va aprofitar. En una primera arribada de perill, Dani Rodríguez assisteix d’esperó Amath, però el seu xut se’n va molt desviat. Molt més encertat va estar Ángel minuts després, a la primera rematada del Mallorca entre els tres pals, però el seu gol tampoc no va pujar al marcador per mà del canari en el control. No hi havia manera de marcar, ni movent la banqueta. Entraren Salva Sevilla, Fer Niño i també Abdón, que no rematà bé una pilota clara davant Remiro.

Però al minut 90, poalada d’aigua freda. Xut de Lobete dins l’àrea que toca Manolo Reina i que entra plorant dins la porteria.

El Mallorca ha perdut en les seves 9 darreres visites a Anoeta. La Reial Societat és líder i acabarà així la jornada perquè aquest cap de setmana no juguen ni el Reial Madrid ni l’Atlètic de Madrid.

17/10/2021

Comentaris:

(*) Camps obligatoris