X

Pardo, de CCOO sobre la vaga de fems: “No us mateu a treballar, que la merda estigui una setmana al carrer”

Miguel Ángel Pardo en una conversació telefònica amb Ib3 notícies ha explicat que aquesta gravació està treta de context

19/10/2021

Pardo, de CCOO sobre la vaga de fems: “No us mateu a treballar, que la merda estigui una setmana al carrer”

24 hores després que s’ajornés la vaga de recollida de fems, les bosses s’amunteguen als contenidors que estan a vessar des de fa ja molts de dies. La manca d’acció ha fet augmentar el malestar entre els municipis. Una situació a la qual hi ha contribuït també una gravació de veu que el secretari general de la Federació de Serveis de CCOO, Miguel Ángel Pardo ha dirigit als treballadors de la neteja viària i la recollida de fems. “No us mateu a treballar, que la merda estigui una setmana al carrer”, diu Pardo, qui els explica a continuació que la vaga s’ha ajornat “per si de cas reben amenaces o sancions”.

Miguel Ángel Pardo en una conversació telefònica amb Ib3 notícies ha explicat que aquesta gravació està treta de context. Ha explicat que el missatge que ell volia traslladar als treballadors és que els camions no superin els límits de velocitat i que no facin més hores de les contractades. Diu Pardo que els treballadors reben pressions de les empreses per fer feina a escarada i que “això no es pot fer”. I ha posat d’exemple que alguns ajuntaments han enviat a les brigades a recollir el fems. “Un fet que és il·legal”, explica Miguel Ángel Pardo.

 

19/10/2021

Comentaris:

(*) Camps obligatoris