X

Un cententar de veïnats de Son Roca es manifesten contra el centre d’acollida de menors migrants

Aquest dimecres es reuneixen per tractar els conflictes que segons ells provoca aquest servei gestionat pel Consell de Mallorca

20/10/2021

Un cententar de veïnats de Son Roca es manifesten contra el centre d’acollida de menors migrants

Prop d’un centenar de veïnats del barri palmesà de Son Roca han protestant aquest dimarts capvespre contra el centre d’acollida de menors migrants que hi ha a la zona. Un servei públic que, afirmen, genera inseguretat a la barriada. La concentració s’ha fet un dia després d’un incident entre un dels menors acollits i un resident.

Els veïnats asseguren que el centre és un punt de tensió per conflictes derivats de la convivència entre els mateixos joves. Les bregues i discussions amb el personal que els atén han provocat reiterades telefonades a la policia perquè ajudés a posar ordre davant situacions violentes.

El centre Norai de Son Roca -Son Ximelis forma part de la xarxa de tres centres de primera acollida del Servei de Protecció al Menor i Atenció a la Família del Consell de Mallorca, encarregat de la tutel·la legal d’aquests menors migrants d’entre 13 i 17 anys. Un recurs públic de resposta immediata als casos de situació de risc greu per a la integritat física o psíquica del menors, que hi arriben derivats per la Policia Nacional, la Guàrdia Civil o la Fiscalia.

20/10/2021

Comentaris:

(*) Camps obligatoris