La UD Eivissa empata 1-1 davant el Valladolid i romp la ratxa de mals resultats

Cristian Herrera, al minut 80, ha igualat el gol inicial de Weissman. El porter Germán ha estat el millor jugador del conjunt pitiús

20/10/2021

La UEivissa torna amb un bon botí del Nuevo Zorrilla. El punt final és una excel·lent recompensa. El Valladolid ha dominat, ha tengut més ocasions, ha enviat dues pilotes al travesser, però s’ha hagut de conformar amb un empat. L’equip de Juan Carlos Carcedo, en canvi, ha trobat premi a un exercici de resistència.

L’onze titular dels blau cel presentava tres canvis respecte al del passat diumenge davant el Mirandés. Appin, Diop i Guerrero han quedat a la banqueta. El seu lloc l’han ocupat Manu Molina, Ekain i Javi Pérez. El Valladolid ha sortit molt fort. Al minut 8, Aguado ha enviat una vaselina al travesser. Era el primer avís del que serien 45 minuts complicats per a la UD Eivissa. L’equip de Pacheta ha tengut ocasions molt clares sobre tot a les botes de Sergio León i Óscar Plano. Sergio Castel també ha tengut la seva. Poc abans del descans ha desaprofitat un mà a mà davant Roberto.

A l’inici de la segona part, una assistència de gran qualitat de Roque Messa ha romput la defensa visitant i Weissman ha fet l’1-0 per al Valladolid. La UD Eivissa ha estat a punt d’empatar amb una rematada de Sergio Castel que Roberto ha tret damunt la línia de gol. El 2-0 l’ha tengut Nacho a les seves botes. En una incorporació a l’atac, el lateral del Valladolid ha rematat al travesser. Quan pitjor semblava la situació per al conjunt balear, dos recent incorporats al terreny de joc han construït el gol de l’empat. Miguel Àngel Herrera ha vist la desmarcada de Cristian Herrera i amb una passada perfecta ha deixat el davanter tot sol davant el porter rival. El canari, amb temps per pensar, ha definit a la perfecció. Tot d’una l’àrbitre no ha donat validesa al gol per fora de joc, però consultat el VAR, i després de tres minuts d’incertesa, l’1-1 pujava al marcador.

Germán Parreño ha salvat el 2-1 al minut 90 amb una gran intervenció. S’han afegit 10 minuts. Temps en el qual el Valladolid ha tancat la UD a la seva àrea. Els de Carcedo han resistit i tornen amb un punt cap a casa. Ja en tenen 12 a la classificació.