El Mallorca deixa escapar la victòria a Mestalla

L'equip de Luis García Plaza guanyava per 0 a 2 però al temps afegit, el València ha empatat el duel

23/10/2021

Onze amb dues novetats el que ha posat Luis García Plaza damunt la gespa de Mestalla. Tornava Baba al centre del camp en substitució de Battaglia i, sobretot, tornava Antonio Sánchez. Primera titularitat per al mallorquí en el que duim de temporada. Al minut 14 el Mallorca dóna el primer avís. Maffeo posa a prova Cillessen amb un bon xut. Però al minut 31 Cillessen ja no ha pogut evitar el gol d’Ángel, assistit per Kang-in Lee. El Mallorca aconseguia el més difícil, avançar-se. I abans del descans els de Luis García Plaza fins i tot, amplien l’avantatge. Dani Rodríguez, amb la col·laboració de Diakhaby posava el 0 a 2 al minut 38. Amb el 0 a 2 s’arribava al descans. Al minut 54 l’àrbitre mostra la segona groga a Kang-in Lee que deixava l’equip de Luis García Plaza amb deu homes. Set minuts després, al 61 Ángel, l’autor del primer gol, es retirava lesionat i entrava al seu lloc Fer Niño. El València ha posat setge a la porteria mallorquinista i al minut 70 un providencial Martin Valjent salva el gol a la mateixa línia després del xut de Marcos André. Al 72 és Russo qui evita el gol txé. Del Cerro Grande ha afegit set minuts, i el patiment ha pujat de nivell. Guedes retalla distàncies al 92 amb un xut que desviava amb el cap Russo i que Reina no pot aturar. Al 95 Reina atura el cop de cap de Marcos André, però el pitjor estava per arribar. Gayà ha trobat l’empat pel València a la darrera jugada de partit. Pilota penjada a l’àrea que Marcos André col·loca perquè Gayà trobi l’empat. El Mallorca torna a puntuar enfora de Son Moix, no ho feia des del 21 d’agost però el punt deixa un mal gust de boca després de deixar escapar un avantatge de dos gols.